תבשיל קל להכנה וטעים מאוד… מומלץ לימי החורף הקרים.

 * המתכון שודרג בעזרתה האדיבה של גב’ שני ריף- פרופסורסקי.

חומרים

  • 3 כפיות שמן שומשום
  • 2 בצלים קלופים, קצוצים.
  • 2 כוסות של חצילים חתוכים לקוביות
  • 2 כוסות של קישואים חתוכים לקוביות
  • 1 מלפפון גדול קלוף וחתוך לקוביות, לאחר שהוצאו ממנו קודם הזרעונים.
  • 2/3 כוס גזרים קלופים וחתוכים
  • 2 כפיות של ג’ינג’ר מגורד
  • 2 כפיות של בצל ירוק קצוץ דק
  • אשכול קטן של עלי בזיליקום
  • כוס של עגבניות מרוסקות (או רסק עגבניות), ללא נוזל
  • 2 כפיות של רוטב סויה
  • מלח ופלפל, לפי הטעם.

הוראות הכנה:

חמם את שמן השומשום במחבת וואק רחב. הוסף את הבצל ואדה אותו למשך 2 דקות. הוסף את החצילים, הקישואים, המלפפון והגזר.

בשל על חום בינוני למשך 2 דקות נוספות. הוסף את הג’ינג’ר, הבצל הירוק, הבזיליקום והעגבניות המרוסקות והקפץ.

הוסף את רוטב הסויה ובשל למשך 5 דקות, עד שכל הירקות מבושלים.

הוסף מלח ופלפל.

מומלץ להגיש את התבשיל הנ"ל עם אורז יסמין.

ניתן להגיש קר או חם.

בתיאבון.


ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) – הקליניקה לרפואה משלימה. מטפל ומרצה ברפואה משלימה.

Post Author: pixelit

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

You may also like

דורבן ברגל

אם אתם סובלים מכאבים קשים בעקב כף הרגל, בעיקר בשעות

תסמונת קדם ויסתית- P.M.S Pre Menstrual Syndrome – הטיפול הטבעי/ מאת ד"ר גיל וינבאום (ND-CA)

אומדנים מדויקים מצביעים על כך שכ- 35% מכלל הנשים סובלות

הישגים בלימודים ותזונה / ד"ר גיל וינבאום (ND-CA)

הישגי תלמידי ישראל בשנים האחרונות מצביעים על מגמה ברורה של